Madárhegy

PROJECT

Madárhegy

PROJECT

Elhelyezkedés

Madárhegy Budapest egyik városrésze a XI. kerületben. A területet csak 2006 után kezdték beépíteni kis és közepes méretű társasházakkal, addig jóformán lakatlan volt. Északról Pösingermajor kerületrész határolja, melynek legismertebb pontja a Rupp- hegy, mely Fővárosi védettség alatt áll, természetes növénytársulásai miatt. Nyugatról a Spanyolrét városrész határolja, mely sokáig hétvégi házas terület volt, a közelmúltban kezdett el beépülni lakóparkokkal és kisebb lakóházakkal. A keleti oldalról Gazdagrét és Hosszúrét határolja.
Közlekedés: A kerületrészen az M1-es autópálya és az 1-es főút halad át, gyorsan elérhető az M7-es autópálya és a 7-es főút, valamint a Gazdagréti út is. Közösségi közlekedés a főváros irányába buszokkal lehetséges (40, 40B, 88, 88A, 188, 140, 104A, 240). Az M4-es metró Kelenföld vasútállomás megálló, busszal 5 perc alatt elérhető. Kelenföldről igénybe vehetjük a vonatközlekedést. A telek a Budapest, 1112, Beléndek utca 5-7 szám alatt helyezkedik el. A területen pár hétvégi ház mellett, főleg újépítésű társasházak épültek a közelmúltban.
Ez az új városrész, a főváros zajától távol esik. A telek zöldövezetben, csendes területen fekszik, páratlan panorámával. A környékben bölcsőde, több óvoda (Kelenvölgy-Őrmezei Óvoda, Újbudai Napsugár Óvoda, Törcsvár Utcai Óvoda), és iskola (Farkasréti Általános Iskola, Őrmezei Általános Iskola, Weiner Leó Katolikus Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola és Zeneművészeti Szakgimnázium) is megtalálható. A XI. kerület egészségügyi és sportolási szempontból is rengeteg lehetőséget kínál. A kerület honlapján részletes tájékoztatást kaphatunk a lehetőségekről. A kultúra is jelen van a kerületben, kedvünkre találhatunk színházi, táncos rendezvényeket, filmes programokat, önismereti kurzusokat, piacokat, fesztiválokat, és egyéb rendezvényeket. A bevásárlást, többek között, a közeli budaörsi bevásárlóközpontokban, vagy a gazdagréti szupermarketekben gyorsan intézheti. Új otthonából mindent gyorsan és könnyedén elérhet, amire szüksége lehet!
Coordinates of this location not found

Galéria

Ismerje meg épületünket kívül, belül és válogasson belsőépítészeti inspirációnkból.

Lakáskínálat

Olyan otthonra vágyik, amely minden egyes nap újra és újra lenyűgözi? Szeretné megtapasztalni egy luxusingatlan-befektetés minden előnyét? Nálunk megtalálja!
Lakás
A1
Alapterület
143,94 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
Terasz
72,61 m²
Ár
Lakás
A2
Alapterület
143,94 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
Terasz
72,61 m²
Ár
Lakás
B1
Alapterület
157,26 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
Terasz
71,92 m²
Ár
Lakás
B2
Alapterület
141,27 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
Terasz
83,93 m²
Ár

Infrastruktúra

PÁRATLAN PANORÁMA Rupphegy

Északról Pösingermajor kerületrész határolja, melynek legismertebb pontja a Rupp- hegy, mely Fővárosi védettség alatt áll, természetes növénytársulásai miatt.

Etele Plaza

Kolosy tér vagy az Óbudai főtér is csak pár perc autózásra található, ahol sétáló utcákat, apró kávézókat és éttermeket próbálhatunk ki.

Rupphegyi Teniszcentrum

A kultúra is jelen van a kerületben, kedvünkre találhatunk színházi, táncos rendezvényeket, filmes programokat, önismereti kurzusokat, piacokat, fesztiválokat, és egyéb rendezvényeket.

Madráhegy katalógus

Aktuális projektjeink

Lakáskínálat

Érdeklődjön még elérhető kínálatunkról.

TKO INVEST KFT.

Cím

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 31. 2/12.

Telefonszám

+36 31 770 5878

Email cím

ertekesites@tkoinvest.com

Elérhetöség

Hétfő - péntek 9:00-17:00