ELHELYEZKEDÉS
ÉLET BUDAPEST ZÖLDÖVEZETÉBEN!

Madárhegy Budapest egyik városrésze a XI. kerületben. A területet csak 2006 után kezdték beépíteni kis és közepes méretű társasházakkal, addig jóformán lakatlan volt. Északról Pösingermajor kerületrész határolja, melynek legismertebb pontja a Rupp- hegy, mely Fővárosi védettség alatt áll, természetes növénytársulásai miatt. Nyugatról a Spanyolrét városrész határolja, mely sokáig hétvégi házas terület volt, a közelmúltban kezdett el beépülni lakóparkokkal és kisebb lakóházakkal. A keleti oldalról Gazdagrét és Hosszúrét határolja.

Közlekedés: A kerületrészen az M1-es autópálya és az 1-es főút halad át, gyorsan elérhető az M7-es autópálya és a 7-es főút, valamint a Gazdagréti út is. Közösségi közlekedés a főváros irányába buszokkal lehetséges (40, 40B, 88, 88A, 188, 140, 104A, 240). Az M4-es metró Kelenföld vasútállomás megálló, busszal 5 perc alatt elérhető. Kelenföldről igénybe vehetjük a vonatközlekedést. A telek a Budapest, 1112, Beléndek utca 5-7 szám alatt helyezkedik el. A területen pár hétvégi ház mellett, főleg újépítésű társasházak épültek a közelmúltban.
Ez az új városrész, a főváros zajától távol esik. A telek zöldövezetben, csendes területen fekszik, páratlan panorámával. A környékben bölcsőde, több óvoda (Kelenvölgy-Őrmezei Óvoda, Újbudai Napsugár Óvoda, Törcsvár Utcai Óvoda), és iskola (Farkasréti Általános Iskola, Őrmezei Általános Iskola, Weiner Leó Katolikus Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola és Zeneművészeti Szakgimnázium) is megtalálható. A XI. kerület egészségügyi és sportolási szempontból is rengeteg lehetőséget kínál. A kerület honlapján részletes tájékoztatást kaphatunk a lehetőségekről.
A kultúra is jelen van a kerületben, kedvünkre találhatunk színházi, táncos rendezvényeket, filmes programokat, önismereti kurzusokat, piacokat, fesztiválokat, és egyéb rendezvényeket. A bevásárlást, többek között, a közeli budaörsi bevásárlóközpontokban, vagy a gazdagréti szupermarketekben gyorsan intézheti. Új otthonából mindent gyorsan és könnyedén elérhet, amire szüksége lehet!

BUDAPEST XI. KERÜLET MADÁRHEGY

Madárhegy Budapest egyik városrésze a XI. kerületben. A területet csak 2006 után kezdték beépíteni kis és közepes méretű társasházakkal, addig jóformán lakatlan volt. Északról Pösingermajor kerületrész határolja, melynek legismertebb pontja a Rupp- hegy, mely Fővárosi védettség alatt áll, természetes növénytársulásai miatt.
GALÉRIA
Ismerje meg épületünket kívül, belül és válogasson belsőépítészeti inspirációnkból.
LAKÁSKÍNÁLAT
Olyan otthonra vágyik, amely minden egyes nap újra és újra lenyűgözi? Szeretné megtapasztalni egy luxusingatlan-befektetés minden előnyét? Nálunk megtalálja!
LAKÁS
A1
ALAPTERÜLET
143,94 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
terasz
72,61 m²
ÁR
214 491 550 Ft
LAKÁS
A2
ALAPTERÜLET
143,94 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
terasz
72,61 m²
ÁR
214 491 550 Ft
LAKÁS
B1
ALAPTERÜLET
157,26 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
terasz
71,92 m²
ÁR
229 931 800 Ft
LAKÁS

B2

ALAPTERÜLET
141,27 m²
kilátással, Keleti tájolás
Szoba
4
terasz
83,93 m²
ÁR
218 049 650 Ft
A lakásokhoz külön garázs és tároló vásárolható.

MADÁRHEGY Katalógus

Aktuális projektjeink

AJÁNLATKÉRÉS

Érdeklödjön még elérhető kinálatunkról.

TKO INVEST KFT.

Értékesítési vezető

[quform id=”1″ name=”erdekoldes”]