Jablonka

PROJECT

Jablonka

PROJECT

Elhelyezkedés

Nem csak a családosok számára rejt lehetőségeket magában ez a környék, hanem olyan párok részére is, akik szeretik a független, kényelmes, nyugodt életet, közel a városi pezsgéshez. Rengeteg sportolási lehetőség karnyújtásnyi távolságra van. Ilyen például a Hármas-határhegyi kerékpár- és terepfutó útvonalak, illetve a siklóernyős startpont, vagy a közeli jégcsarnok, és a golf park is. A Római part, Csillaghegy és a Margit- sziget is könnyedén megközelíthető, ahol számos szabadtéri programban vehetünk részt. A helyszínről a 10-es úton keresztül gyorsan eljuthatunk a Pilisbe, valamint az Esztergomi vonat is jó közlekedést biztosít nyugat felé. A tömegközlekedés is rendkívül jól megoldott, a 237-es busz szinte a telek előtt áll meg. Elképzelni sem lehetne kellemesebb helyszínt, ahol ennyi lehetőség várja Önt! Itt mindene meg lehet a Budapesti pezsgés és a nyugodt kertváros egyben!
A telek, a III. kerület nyugodt, csendes, családi házas övezetében helyezkedik el. A természet közelsége, olyan érzést kelt bennünk, mintha nem is a fővárosban lennénk. Ennek ellenére a harmadik kerület fejlődő központjai, mint a Kolosy tér vagy az Óbudai főtér is csak pár perc autózásra található, ahol sétáló utcákat, apró kávézókat és éttermeket próbálhatunk ki, melyek igen kellemes helyszínt nyújtanak egy rövid kikapcsolódásra. Nem kell mindig autóba ülnünk, hiszen már gyalog is elérhető a környéken óvoda, élelmiszerbolt, és általános iskola is. Akkor sem kell messzire mennünk, ha esetleg moziba szeretnénk menni, vagy nagyobb bevásárlást tervezünk. Az Eurocenter és a 10-es úti bevásárlóközpontok ezt mind biztosítják számunkra. A környék rendkívül jó lehetőségeket kínál gyermekes családok számára is. A Hármas- határhegyen sétálni egyet már önmagában is egy jó délutáni program, de van itt Erdészeti Iskola is és az Erdei “szedd magad” játék. A közelben helyezkedik el a Pálvölgyi-barlang is. A környék rendkívül jó lehetőségeket kínál gyermekes családok számára is. A Hármas- határhegyen sétálni egyet már önmagában is egy jó délutáni program, de van itt Erdészeti Iskola is, vagy Erdei “szedd magad” játék. A közelben helyezkedik el a Pálvölgyi-barlang is.
Coordinates of this location not found

Galéria

Ismerje meg épületünket kívül, belül és válogasson belsőépítészeti inspirációnkból.

Lakáskínálat

Olyan otthonra vágyik, amely minden egyes nap újra és újra lenyűgözi? Szeretné megtapasztalni egy luxusingatlan-befektetés minden előnyét? Nálunk megtalálja!
Lakás
A1
Alapterület
102,72 m²
kert/panoráma DK
Szoba
4
Terasz
21,81 m²
Használható zöldtető
32,4 m²
Ár
Lakás
A2
Alapterület
113,39 m²
kert/panoráma DK
Szoba
3+1
Terasz
28,53 m²
Használható zöldtető
32,7 m²
Ár
Lakás
B
Alapterület
Szoba
Terasz
Használható zöldtető
Ár

Infrastruktúra

PÁRATLAN PANORÁMA

Csodálatos panoráma tárul Ön elé otthonából a III.kerületre , a Dunára és Hajógyári-szigetre.

KOLOSY-TÉR

Kolosy tér vagy az Óbudai főtér is csak pár perc autózásra található, ahol sétáló utcákat, apró kávézókat és éttermeket próbálhatunk ki.

Guckler károly sétány

Rengeteg sportolási lehetőség karnyújtásnyira távolságra van. Ilyen például a Hármas-határhegyi kerékpár- és terepfutó útvonalak vagy a közeli jégcsarnok, és a golf park is.

Jabolanka 101 katalógus

Aktuális projektjeink

Lakáskínálat

Érdeklődjön még elérhető kínálatunkról.

TKO INVEST KFT.

Cím

1062 Budapest, Délibáb utca 28. 1/1.

Telefonszám

+36 31 770 5878

Email cím

ertekesites@tkoinvest.com

Elérhetöség

Hétfő - péntek 9:00-17:00

© 2021 TKO INVEST KFT. – Minden jog fenntartva – Developer by Anyweb.hu
A jelen ajánlatban szereplő információk tájékoztató jellegűek, az árak visszavonásig érvényesek.
A változtatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Eladási árainkat 2020. 10.01-től Euro árfolyamhoz kötjük, az eredetileg Forintban meghirdetett eladási árak nem változnak.
Az ingatlanok adásvételi szerződés megkötésének napján – előszerződésnél is – érvényben lévő MNB középárfolyamon a Ft összeget euróban határozzuk meg, igy az ingatlan teljes értékét euróban rögzítjük. A további fizetési ütemezést Euróban rögzítjük, és minden esedékes részletfizetésnél, az aznap érvényben lévő MNB árfolyammal határozzuk meg az aktuálisan fizetendő Ft értéket. A fizetés továbbra is forintban történik (HUF).