ELHELYEZKEDÉS
A telek, a III. kerület nyugodt, csöndes, családi házas övezetében helyezkedik el. A természet közelsége, olyan érzést kelt bennünk, mintha nem is a fővárosban lennénk. Ennek ellenére a harmadik kerület fejlődő központjai, mint a Kolosy tér vagy az Óbudai főtér is csak pár perc autózásra található, ahol sétáló utcákat, apró kávézókat és éttermeket próbálhatunk ki, melyek igen kellemes helyszínt nyújtnak, egy rövid kikapcsolódásra.
Nem kell mindig autóba ülnünk, hiszen már gyalog is elérhető a környéken óvoda, élelmiszerbolt, és általános iskola is. Akkor sem kell messzire mennünk, ha esetleg moziba szeretnénk menni, vagy nagyobb bevásárlást tervezünk. Az Eurocenter és a 10-es úti bevásárlóközpontok ezt mind biztosítják számunkra. A környék rendkívül jó lehetőségeket kínál gyermekes családok számára is. A Hármas- határhegyen sétálni egyet már önmagában is egy jó délutáni program, de van itt Erdészeti Iskola is, vagy Erdei “szedd magad” játék. A közelben helyezkedik el a Pálvölgyi-barlang is.
Nem csak a családosok számára rejt lehetőségeket magában ez a környék, hanem olyan párok részére is, akik szeretik a független, kényelmes, nyugodt életet, közel a városi pezsgéshez. Rengeteg sportolási lehetőség karnyújtásnyira távolságra van. Ilyen például a Hármas-határhegyi kerékpár- és terepfutó útvonalak, illetve a siklóernyős startpont, vagy a közeli jégcsarnok, és a golf park is. A Római part, Csillaghegy és a Margit- sziget is köny-nyedén megközelíthető, ahol számos szabadtéri programban vehetünk részt.
A helyszínről a 10-es úton keresztül gyorsan eljuthatunk a Pilisbe, valamint az Esztergomi vonat is jó közlekedést biztosít nyugat felé. A tömegközlekedés is rendkívül jól megoldott, a 237-es busz szinte a telek előtt áll meg. Elképzelni sem lehetne kellemesebb helyszínt, ahol ennyi lehetőség várja Önt! Itt mindene meg lehet a Budapesti pezsgés és a nyugodt kertváros egyben!

III. KERÜLET, TESTVÉRHEGY, JABLONKA ÚT 101.

A telek zöldövezetben, a természettől pár perc sétára, a Hármashatárhegy és a Testvérhegy között fekszik. Mindössze pár utcányira található az Eurocenter és a környékbeli bevásárlóközpontok.
GALÉRIA

Ismerje meg épületünket kívül, belül és válogasson belsőépítészeti inspirációnkból.

LAKÁSKÍNÁLAT
Olyan otthonra vágyik, amely minden egyes nap újra és újra lenyűgözi? Szeretné megtapasztalni egy luxusingatlan-befektetés minden előnyét? Nálunk megtalálja!
LAKÁS
A1
ALAPTERÜLET
102,72 m²
kert/panoráma DK
Szoba
4
terasz
21,81 m²
Használható zöldtető
32,4 m²
ÁR
169 491 750 Ft
LAKÁS
A2
ALAPTERÜLET
113,39 m²
kert/panoráma ÉNY
Szoba
3+1
terasz
28,53 m²
Használható zöldtető
32,7 m²
ÁR
189 900 000 Ft
LAKÁS
B
ALAPTERÜLET
ELADVA
Szoba
Terasz
Használható zöldtető
Ár

JABLONKA 101 Katalógus

Aktuális projektjeink

AJÁNLATKÉRÉS

Érdeklödjön még elérhető kinálatunkról.

TKO INVEST KFT.

Értékesítési vezető

[quform id=”1″ name=”erdekoldes”]