Hegybiró

PROJECT

Hegybiró

PROJECT

Elhelyezkedés

A XXII. kerület, Budapest délnyugati részén, a Duna jobb partján fekszik, hivatalos elnevezése Budafok- Tétény. Budafok egyike az 1950- ben, Nagy- Budapest létrehozásakor Budapesthez csatolt megyei városoknak, de már a középkorban is falu állt a területen. A kerület, a Budai-hegység déli előterét alkotó dolomitból és mészkőből álló, karsztos felszínű Tétényi-fennsíkon és annak a Dunáig lefutó lejtőin terül el. A fennsík Kamaraerdő melletti, sziklagyepes része számos ritka növény- és állatfaj élőhelye. A Háros-sziget a még érintetlen ártéri erdőségével természetvédelmi terület, mely szintén a kerülethez tartozik. Ilyen kedvező természeti adottságok biztosítják, a zöld és nyugodt környezetet új otthonának. Közlekedés: A kerületen áthalad a 6. sz. főútvonal, az M0 és a 7. sz. (régi balatoni) országút. Keleti oldalán húzódik a Dunántúlra vezető 30a és 40a számú vasútvonal. Közösségi közlekedéssel a 41-es és a 47-es villamossal, illetve néhány buszjárattal (13, 13A, 33, 58, 101B, 101E, 113A, 114, 133E, 138, 141, 150, 213, 214, 250, 250B, 251, 251A, 287, 941, 973) közelíthető meg. Helyi buszjáratok: 113A, 241, 241A.
A telek, a XXII. kerület nyugodt, csendes, családi házas övezetében helyezkedik el, a kerület budafoki részén. A családosok számára, több óvoda, általános iskola és középiskola elérhető a területen. Sportolási lehetőséget is szép számmal kínál a kerület, gyorsan és könnyedén elérhető több jóga stúdió, fitness és edzőterem, küzdősport egyesületek, tánciskolák, és úszoda is. A környék rendkívül jó lehetőségeket kínál gyermekes családok számára is. A városrész rengeteg színes programot és lehetőséget kínál az itt lakók számára. A gyermekes családokat, a Camponában játszóház, és a Tropicariumban izgalmas állatsimogató várja. Fiatal pároknak a központban fesztiválokat, koncerteket, kiállításokat és egyéb színes programokat szervez a városrész. Amennyiben természetben szeretnénk kikapcsolódni, a közeli Kamaraerdőben végig járhatjuk a tanösvényt, vagy a Háros-sziget, természetvédelmi területen is tehetünk egy nagy sétát. Új Otthonából gyorsan és könnyedén elérhető minden, amire csak a kényelemhez szüksége lehet!
Coordinates of this location not found

Galéria

Ismerje meg épületünket kívül, belül és válogasson belsőépítészeti inspirációnkból.

Lakáskínálat

Olyan otthonra vágyik, amely minden egyes nap újra és újra lenyűgözi? Szeretné megtapasztalni egy luxusingatlan-befektetés minden előnyét? Nálunk megtalálja!
Lakás
A
Alapterület
Szoba
Terasz
Használható zöldtető
Ár
Lakás
B
Alapterület
53,26 m²
panorámás ÉK
Szoba
2
Terasz
20,20 m²
Használható zöldtető
31,71 m²
Ár
Lakás
C
Alapterület
145,23 m²
utcai/panorámás ÉK
Szoba
3
Terasz
13,20 m²
Használható zöldtető
Ár
Lakás
D
Alapterület
86,00 m²
utcai/panorámás ÉK
Szoba
3
Terasz
9,84 m²
Tároló / Edzőterem
20,78 m²
Ár

Infrastruktúra

PÁRATLAN PANORÁMA

ABudai-hegység déli előterét alkotó dolomitból és mészkőből álló, karsztos felszínű Tétényi-fennsíkon és annak a Dunáig lefutó lejtőin terül el.

Campona bevásárlóközpont

A városrész rengeteg színes programot és lehetőséget kínál az itt lakók számára. A gyermekes családokat, a Campában játszóház, és a Tropikáriumban izgalmas állatsimogató várja.

Kamaraerdő

A fennsík Kamaraerdő melletti, sziklagyepes része számos ritka növény- és állatfaj élőhelye. A Háros-sziget a még érintetlen ártéri erdőségével természetvédelmi terület a kerülethez tartozik.

Hegybiró katalógus

Aktuális projektjeink

Lakáskínálat

Érdeklődjön még elérhető kínálatunkról.

TKO INVEST KFT.

Cím

1062 Budapest, Délibáb utca 28. 1/1.

Telefonszám

+36 31 770 5878

Email cím

ertekesites@tkoinvest.com

Elérhetöség

Hétfő - péntek 9:00-17:00

© 2021 TKO INVEST KFT. – Minden jog fenntartva – Developer by Anyweb.hu
A jelen ajánlatban szereplő információk tájékoztató jellegűek, az árak visszavonásig érvényesek.
A változtatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Eladási árainkat 2020. 10.01-től Euro árfolyamhoz kötjük, az eredetileg Forintban meghirdetett eladási árak nem változnak.
Az ingatlanok adásvételi szerződés megkötésének napján – előszerződésnél is – érvényben lévő MNB középárfolyamon a Ft összeget euróban határozzuk meg, igy az ingatlan teljes értékét euróban rögzítjük. A további fizetési ütemezést Euróban rögzítjük, és minden esedékes részletfizetésnél, az aznap érvényben lévő MNB árfolyammal határozzuk meg az aktuálisan fizetendő Ft értéket. A fizetés továbbra is forintban történik (HUF).